Nieuws

Nieuws

Vanwege de coronavirus en de gevolgen hiervan voor onze tennisvereniging, enkele nieuwsberichten die ook via de mail verzonden zijn:

Goedemorgen jeugdleden en ouders,
Vanwege de uitbraak van het Coronavirus in Nederland worden we geadviseerd om de sociale omgang tot een minimum te beperken. Het spijt ons dan ook te moeten mededelen dat de laatste drie lessen van de serie wintertraining komen te vervallen.We hopen daarmee ons steentje bij te dragen aan het indammen van de verspreiding van het virus.
Geert en Fedde bedanken iedereen voor hun inzet in de fijne lessen. Binnenkort komen we met informatie over de zomertraining voor de jeugd, hopende dat we snel de draad weer kunnen oppakken.

Blijf gezond!
Met vriendelijke groet,
bestuur Odivia

Beste jeugdleden en ouders,
Door het vervallen van allerlei activiteiten gaat het seizoen anders van start dan gebruikelijk.KNLTB heeft besloten dat de speeldag van 29 maart (rood en oranje) komt te vervallen. Mogelijk wordt deze op een later moment ingehaald. Dat zullen we tzt wel vernemen.
Omdat het spelen van competitie voor sommige kinderen en ouders nieuw is, hebben we de intentie om een ouderavond te plannen. Vanwege de ontwikkelingen mbt corona druist dit enigszins tegen de gevoelens in. Laten we afspreken dat iedereen met vragen zich richt tot Fedde of mij. Dat kan middels mail of telefonisch. Mocht er echt behoefte zijn aan een ouderavond, dan horen we dit graag en kunnen we deze alsnog plannen. 
Om als team mooi voor de dag te komen willen we de kinderen in dezelfde shirts laten spelen. Hier zijn voor de ouders geen kosten aan verbonden. Inmiddels heb ik een pas-serie in huis, maar het passen zal maandag niet lukken ivm het vervallen van de lessen. Jullie kunnen de maat van je kind doorgeven of een afspraak maken om te passen. 
Tot zover eerst,

met vriendelijke groet,
Els Hovinga
secretaris Odivia
0597-412883/0644334254