Lid worden/Contributie

Lid worden/Contributie

Ledeninfo en nieuwe leden


Als tennislid van Odivia kan je onbeperkt gebruik maken van de banen. Je wordt ingeschreven bij de KNLTB, zodat je kan deelnemen aan KNLTB toernooien, de competitie en je ranking kan volgen in het dynamisch speelsterkte systeem.

Indien je nog geen pasfoto hebt ingeleverd, krijgt je een plastic pas met op de plaats van de foto de vermelding komt dat de pas niet geldig is voor gebruik bij toernooien en competitie. Dit is vooral belangrijk als je wilt deelnemen aan toernooien en aan de competitie.

Uiteraard zijn er ook nog de clubactiviteiten als de toss, een jeugdactiviteiten als pannenkoektoernooi, een ouder-kind-toernooi, openingstoernooi, zomer-en wintercompetitie, de jaarlijkse Barbeque, enz. Jaarlijks ontvang je het clubblad van Odivia. Je kunt ook zelf een stukje in het clubblad laten zetten, b.v. over een activiteit waaraan je hebt meegedaan.
En je komt natuurlijk veel meer leden tegen. Leden die net als jij graag tennissen en blijven hangen voor een “nabeschouwing”, bijpraten, een hapje of een drankje. En natuurlijk kan je ook deelnemen aan het organiseren van activiteiten, of zelf initiatief nemen. Inspraak is er ook. Op de algemene jaarvergadering kan je je laten horen.

Wil je lid worden van TC Odivia dan kun je je aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en samen met een pasfoto te zenden of mailen naar onderstaand adres.
Voor het KNLTB pasje hebben we wel een pasfoto nodig (35 x 45 mm). Wilt je die opsturen aan de ledenadministratie?

Els Hovinga-van Son
Telefoon: 0597-412883
Mail: ledenadministratie@odivia-blijham.nl

Inleveren formulieren: Tweekarspelenweg 10, 9697 XZ Blijham


Opzeggingen


Opzeggen van het lidmaatschap is mogelijk tot 1 december van het lopend jaar. Indien hier geen gebruik van wordt gemaakt, dan wordt het lidmaatschap automatisch voortgezet in het volgende jaar.

Contributie(per jaar)

JuniorlidSeniorlid(vanaf het jaar dat je 18 wordt)Scholier/student (18 t/m 23 jaar)
Contributie€ 45,-€85,-€ 67,50
Toeslag competitie€ 10,00€ 13,50€ 13,50

Nieuwe leden betalen bij aanmelding na 1 september de helft van de contributie voor dat jaar. Daarna betalen ze het normale tarief.

Competitielidmaatschap

De kosten voor het competitielidmaatschap zijn: €25,-

Een competitielid moet ook lid zijn van een andere club en speelt bij Odivia alleen competitie en verder niet, anders moet hij / zij ” gewoon lid”  worden

Een competitieteam betaalt als team €60,-   te betalen door de aanvoerder, dat is bij een team van 4 spelers €15 p.p. De aanvoerder rekent af met zijn teamgenoten.