Training

Training

Moi,

Ik ben Jurrien Lijftogt en ben m.i.v. het seizoen 2020 de nieuwe trainer van ODIVIA. Graag stel ik me kort aan jullie voor.
Ik ben 53 jaar, getrouwd met Brigit en woon sinds maart 2019 in Blijham. We hebben het hier uitstekend naar ons zin. Dit komt mede doordat we in het voorjaar van 2019 ons meteen hebben aangemeld als nieuw lid bij ODIVIA en we zijn daar zeer hartelijk ontvangen.

Ik geef trainingen sinds 1984 en je mag rustig zeggen dat er sprake is van een passie voor de sport. Graag geef ik iedereen de mogelijkheid het spel te verbeteren dan wel blessure vrij te leren spelen. 
Alles is bespreekbaar in overleg, competitietraining, groepslessen, privé training voor zowel beginnende als al gevorderde spelers.
Trainingen vinden plaats in series van 10 lessen. Groepstrainingen en competitietrainingen altijd 1 uur, privé training kan in overleg 30 min of een uur.

Kosten bedragen 30€ per uur en 15€ per half uur. Betaling vooruit op de 1e les. In principe ben ik beschikbaar op de donderdagavond, maar in overleg kan er naar een andere dag worden gekeken.
Je kunt je aanmelden via mail of via whatsapp:

Lijftogt66@hotmail.com
0657584139

Vanzelfsprekend kun je ook bij mij terecht voor een vrijblijvend advies.
Tot ziens op ons park!

Jurrien

Training jeugd
Voor de jeugd gaat de training morgen weer van start. Zij hebben de indeling voor het weekend al gekregen. Voor afmeldingen of inhoudelijke vragen hierbij het nummer van Jurrien Lijftogt: 06-57584139

Training Senioren
Ook voor senioren kunnen de trainingen van start gaan. Een uur les kost bij Jurrien €30,-. De kosten per persoon zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Knltb legt een maximale groepsgrootte op van vier personen. Voor vragen of aanmelden kunnen jullie contact opnemen met Jurrien: 0657584139 of mail: lijftogt66@hotmail.com