Regels om te tennissen in coronatijd

Regels om te tennissen in coronatijd

De coronaregels zijn per 29-9-2020 aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor onze vereniging. De kantine mag officieel niet gebruikt worden, de kleedkamers wel. Er mag ook geen publiek aanwezig zijn. Het bestuur denkt er nog over na hoe dit vorm te geven.

Daarnaast heeft de KNLTB algemene regels opgesteld om te voldoen aan de voorschriften van het RIVM. Klik hiervoor op de link hieronder .

Reserveren via de Online -agenda

Om te reserveren van een baan zo simpel en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen, hebben we voor Odivia een online agenda gemaakt. Hieronder volgt een link en een korte uitleg.

De site waarop de agenda is te vinden: www.iagenda.com

  • Op het startscherm klik je op de ‘inloggen’ knop.
  • gebruikersnaam: secretariaat@odivia-blijham.nl, wachtwoord: Odivia10
  • Je komt nu in een scherm waarop afspraken zichtbaar zijn. Om een tijd te reserveren klik je bovenaan op ‘agenda’
  • Helemaal rechts kun je nu ‘Nieuwe Afspraak’ aanklikken. Er verschijnt een scherm waarop je een datum en tijd kunt invoeren. 
  • Wanneer Baan 1 bezet is, is het mogelijk een andere baan te selecteren bovenaan in dit scherm. Bij het veld ‘wat’ kun je je naam invullen. Het aanklikken van de datum en tijd wijst zichzelf. 
  • Sluit af door op de groene knop ‘opslaan’ te drukken en de reservering is opgeslagen.

Wanneer het niet lukt om te reserveren, neem dan contact op met Jan Eefting (0597-541883) of Els Hovinga (0597-412883). Wij kunnen je wellicht verder helpen. We begrijpen dat het reserveren van een baan even wennen is, maar we vertrouwen erop dat jullie dit vlot onder de knie hebben en niet schromen om bij problemen aan de bel te trekken. Als je een baan hebt gereserveerd, en het loopt uit, is het geen probleem om verder te spelen buiten de afgesproken tijd. Zolang er geen mensen staan te wachten of de baan voor een ander is gereserveerd kun je best langer doorspelen.